logo  
 

Het restaurant

Het restaurant kent diverse bijzondere ruimtes in open verbinding met elkaar en biedt daardoor onderdak aan partijen voor √®lke kleine of grote gelegenheid.
Antieke spiegels, kroonluchters en prachtige zandstenen beelden in combinatie met warme kleurcombinaties zorgen voor een moderne, hippe twist welke de identiteit van het smaakvolle interieur bepalen. Het is hier heerlijk toeven 'rondom de engelen' in een ruime (en hier nog!) linnen gedekte tafelsetting.

Naast het koken van de, al jaren verrassende, maar ongecompliceerde kleine gangetjes 'in de trant van laat de chef zijn gang maar gaan', zijn traditionals als steak tartare, de vitello tonnato, de Wienerschnitzel en de Noordzeetong niet meer weg te denken op de dinerkaart.
Genieten van eerlijke en herkenbare smaken; alles draait om de kwaliteit van het produkt en het aanbod van de versmarkt, wekelijks uit Parijs aangeleverd.

 
Stadshaven 24   5256 BA Heusden-Vesting   Tel +31(0) 6 557 80 836  /  +31(0) 6 385 00 745   Openingstijden: vrijdag en zaterdag geopend vanaf 17.00u, op zondag vanaf 12.00u (m.u.v. speciale aanvragen).   facebook 16