Menukaart
Broodje VaNDijK : 6.50
Voorgerechten Gerookte Paling 18 Hollandse paling-yoghurtmayonaise-toast
Hollands roem 19.50 Hollandse garnalen – sherrysaus – avocado – tomaat – toast
Caprese 16.50 Burrata – honingtomaatjes – basilicum – olijfolie
Steak tartaar 17.5 Gesnipperde witte ui- cornichon-kappertjes-peterselie-verse mayonaise
Carpaccio Ossenhaas 17.5 Truffelmayonaise-ingelegde truffel-peterselie-Parmezaanse kaas
Sashimi van Noorse zalm 19.50 Roze gember-soja-wakame-wasabi-norikroepoek- Japanse mayonaise
Vitello tonnato 17.50 geitenkaas-honing- toast- acetodressing
Hoofdgerechten Kabeljauw 29.50 Wilde spinazie-olijfolie-citroen-Beurre blanc
Zeetong dagprijs Remoulade-roomboter-citroen
Chateaubriand 34.50 In de braadjus en/of groene pepersaus
Kalfspaillard 29.50 Rucola-pesto-Parmezaanse kaas-citroen-olijfolie
Truffelrisotto 26.50 Truffel - portobello
Alle hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd
|